Bine ai venit în Civic Labs, locul în care tratăm România cu inovație.

România are multe probleme, toate importante și pe care nu le putem rezolva de pe o zi pe alta. În loc să ne oprim și să nu mai încercăm, în Civic Labs ne propunem să încercăm mai bine. Îndrăznim să numim inovație lucruri care nu par explicit legate de tehnologie, precum cercetarea și validarea problemelor, dar care încă sunt prea rar întâlnite și fără de care nu se mai poate continua. Ai în față un program care privește într-un mod nou nevoile reale ale societății și care va atrage cu sine și un mod mai bun de a pune tehnologia la dispoziția societății civile. Află aici cum generează Civic Labs soluții cu impact la nivel sistemic și cu rezultate măsurabile pe termen lung.

Generatorul de soluții de tehnologie civică

Interacționează aici cu primele soluții create în Civic Labs și află povestea din spatele acestora, descoperă sursele de cercetare pe care le-am consultat, vezi citate din experți, date statistice și multe alte informații utile.

Mediu - Pregătire și răspuns în situații de urgență (2019-2020)

Neadoptat
Seismic Risk
Implementat de
Code for Romania
Dezvoltat de
Code for Romania

Transparență - Date deschise, Acces la legislație (2019-2020)

Educație - Pregătirea resurselor umane în educație (2019-2020)

Implicare civică - Alegeri (2019-2020)

Vrei să te implici? Civic Labs are nevoie de tine!

Dacă esti finanțator sau companie IT și vrei să investești în soluții pe termen lung, bine documentate, sustenabile și previzibile, gata de implementat, poți prelua un proiect din vitrina Civic Labs.

Tratează România cu inovație

Dacă esti ONG, în Civic Labs găsesti soluția tehnică optimă, testată și bine documentată astfel încât să te axezi pe ce te pricepi cel mai bine: să obții rezultate reale în domeniul tău.

Abonează-te la newsletter

În fiecare an ne întâlnim cu sute de oameni, cu experți, specialiști, instituții, jurnaliști, cercetători, ONG-uri și cetățeni. Aflăm de la ei munți de informații utile și interesante care ne ajută să identificăm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important soluțiile pentru ele. Vrem să deschidem toate aceste cunoștințe pentru publicul larg, așa că ne bucurăm dacă te abonezi ca să te ținem la curent cu rezultatele cercetării și cu soluțiile identificate.

Trimite