Daily Assessment Kit - pentru angajatori

Problema: Identificarea cazurilor/evenimentelor de violență domestică poate fi un proces dificil, mai ales dacă vorbim de forma de violență de tip social sau psihologică. Pentru potențialii martori semnele nu sunt evidente, iar aceștia nu au parte de nici un fel de instruire să recunoască semnele.

Soluția: Daily Assessment Kit este un sistem care poate fi folosit de orice angajator cu rol de early warning system. De exemplu, printr-o suită simplă de întrebări de tipul "cum te simți astăzi" sau altele care au ca scop monitorizarea stării psihice a angajaților, se pot identifica acele pattern-uri care ar putea indica probleme în familie, tulburări emoționale și un consilier de resurse umane ar putea aborda angajatul care dă semne că ar fi într-o situație dificilă pentru a-i putea oferi ajutor.

Un astfel de software poate fi configurat cu o suită de întrebari standard și poate fi integrat cu alte sisteme și instrumente interne în funcție de situație.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.