Pregnancy fact checker

Problema: Pe retelele sociale si pe website-urile dedicate publicului feminin exista foarte multe informatii contradictorii, neverificate, periculoase pentru mamele aflate la prima sarcina sau pentru cele usor influentabile. Forumurile si grupurile de discutii sunt dominate cel mai adesea de cele mai vocale dintre membrele acestora si de multe ori mamele nu intra in dezbateri pe subiecte si asimileaza informatie eronata cu potential impact negativ asupra sa si a copilului.

Soluție: Construirea unui chatbot pentru facebook si a unui website de verificare a informatiilor legate de sarcina si cresterea copilului. Structurat ca un sistem simplu de frequently asked questions mamele pot incarca stiri, citate, informatii descoperite online sau auzite pentru a primi un verdict direct la un medic, asistent, moasa etc. Baza de date a aplicatiei se va construi in timp pe baza inputului din partea mamelor care verifica informatii in sistem.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.