Software de management de caz integrat

Problema: Institutul Est European pentru Sănătatea Reproducerii, organizație acreditată în oferirea de servicii pentru victimele violenței domestice, a pilotat un sistem informatic cu participarea tuturor actorilor relevanți la nivelul județului Mureș. Acest sistem integrat de management de caz a permis unificarea documentelor asociate unui caz de violență domestică între instituții și ONG precum și standardizarea raportării. Acest program s-a derulat cu succes pentru o perioadă lungă de timp, dar a fost întrerupt din motive de mentenanță tehnică.

Soluția: Reconstruirea acestui sistem software și implementarea sa la nivel de județ, prin care să se permită comunicarea securizată între modulele destinate fiecărei entități, precum și raportarea centralizată la nivel județean vor putea servi drept model și caz de referință pentru implementarea sa la nivel național.

Soluția este modulară, cu componente dedicate fiecărui actor potențial, ceea ce oferă o flexibilitate foarte mare la nivelul fiecărui județ de a utiliza modulele în funcție de disponibilitatea și capacitatea instituțiilor și a organizațiilor de a utiliza acest instrument digital pentru o mai bună acoperire a cazurilor.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.