Software de management de caz pentru ONG-uri

Problema: Lipsa unui sistem coerent de referință, precum și lipsa unei cartografieri în timp real a serviciilor sociale disponibile, coroborate cu o absență a datelor statistice corecte și cu ineficiența cooperării dintre unele ONG-uri sunt probleme care au efecte considerabile asupra capacității acestora de a oferi servicii victimelor care solicită sprijin. 

Soluția: Sistemul de management de caz permite ONG-urilor să își administreze cazurile de violență domestică de care se ocupă și să își digitalizeze toate dosarele într-un singur spațiu securizat. În același timp sistemul de management de caz, prin colectarea disponibilității ONG-urilor în ceea ce privește serviciile pe care le oferă vor permite crearea unei baze de date pe care fiecare organizație o poate accesa și solicita sprijin în funcție de nevoile fiecărui caz.

Cu ajutorul acestei componente de sistem de referire de cazuri integrat în platformă, organizațiile pot ajuta cât mai multe persoane vulnerabile să primească toată asistența de care au nevoie, transmiterea de cazuri sau solicitarea de ajutor nemaifiind condiționată doar de o relație de colaborare anterior stabilită între două organizații. Digitalizarea acestui proces precum și a managementului de cazuri va economisi considerabil timpul petrecut în proceduri anevoioase și va permite specialiștilor să își concentreze atenția asupra solicitărilor de ajutor.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.