Support Community

Problema: În prezent am constatat lipsa unor spații sigure pentru victime, în această epocă digitală, unde ele pot să comunice între ele sau să discute anumite situații în mod anonim, unde să împărtășească povești de succes, sfaturi, recomandări sau alte informații utile.

Soluția: Soluția propusă este construirea unui spațiu virtual de tip forum care permite comunicarea pe niveluri multiple, anonim sau autentificat, cu moderatori dedicați pe fiecare categorie în parte, care permite postarea de mesaje, cu thread-uri de conversație publice și/sau private, pe subiecte inițiate de participanți sau de moderatorii platformei.

Spațiile sigure de comunicare de acest tip se mulează pe tiparele de comunicare și obiceiurile digitale ale generației tinere care navighează cu ușurință pe internet și care preferă să discute în scris, protejați de anonimat. În același timp, pentru persoanele care au ieșit din situații abuzive, dar care nu sunt confortabile să discute public despre situația lor, dar își doresc să sprijine alte victime, astfel de conversații pot avea rol de facilitator.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.