Widget Hub

Problema: Gradul redus de conștientizare al populației cu privire la procedurile pe care trebuie să le urmeze în caz de dezastru, la locurile de siguranță, la procedurile de consolidare și expertiză, la canalele de informare oficiale, la resursele pe care le au la dispoziție, vine din lipsa unei informări constante, permanente pe subiect.

Soluția: Widget hub este o colecție de widget-uri cu informații verificate pentru uzul larg al populației care pot fi preluate și integrate în orice website al unei instituții, orice blog sau platformă media, pentru a disemina cât mai rapid și uniform informațiile relevante cu privire la riscul seismic sau la resursele disponibile post-seism. Platforma centralizează o suită de widget-uri și info box-uri, adaptate pentru mai multe tipuri de platforme, care pot fi integrate de oricine cu ușurință în site-urile și aplicațiile lor.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.